Хората, търсещи нова любов, е препоръчително да носят черно на

...
 Хората, търсещи нова любов, е препоръчително да носят черно на
Коментари Харесай

Носете черно на първа среща, ако търсите любов

 Хората, търсещи нова обич, е целесъобразно да носят черно на първа среща, написа в. „ Дейли експрес “, базирайки се на резултатите от английско изследване. За задачите на проучването психолози са анализирали избора на цвят на облекла на 546 участници в риалити шоуто „ Първи срещи “.
Специалистите са открили, че се усилва броят на необвързаните човеци, които залагат на черни облекла за първата си среща с евентуален сътрудник. Тъмните тонове са желани даже пред обичайно считаното за цвят на любовта и чувствеността - аленото.

Експертите са открили, че черният и аленият цвят са желани както от хетеросексуални човеци, по този начин и от хора с хомосексуална ориентировка.

По-неутрална роля при избора на облекла за първа среща играе синият цвят.

„ Червеното по традиция се счита за цвят на любовта, само че скорошни изследвания откриха, че хората намират за също толкоз привлекателно и черното “, изяснява психологът доктор Робин Крамър.

„ И двата цвята влияят върху разнообразни усещания. Червеното въздейства върху усещането за прелест посредством еволюционни механизми, до момента в който черното оказва по-скоро културно и обществено влияние. Оказва се, че в наши дни този резултат играе по-съществена роля върху човешките усещания, в сравнение с еволюционният “, добавя психологът.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР